Met een voedingscoach afvallen Tilburg

Niet iedereen zit erop te wachten dat je geen kleding uit je kast meer past. Vooral na de feestdagen is dit probleem alleen maar erger geworden. Het is ook zo moeilijk om nee te zeggen naar alle lekkere gerechten welke de afgelopen feestdagen voorbij kwamen. Maar het gevolg is nu wel dat ik ga afvallen Tilburg. Bij Artinails & Beauty is een voedingscoach werkzaam die je graag wilt helpen bij het afvallen. Door middel van de natuurlijke voedingslijn van Lignavita en de raad van onze voedingscoach zal je zeker afvallen. afvallen Tilburg

Meerdere behandelingen mogelijk

Tevens is er in deze salon de mogelijkheid voor een  Lipo behandeling. Deze methode is bewezen effectief en veilig en dé manier om vet en cellulitis pijnloos te laten verwijderen. Met behulp van ultrasone geluidsgolven wordt overtollig lichaamsvet op een geheel natuurlijke manier afgevoerd. Maar voordat ik hieraan ga beginnen wil ik eerst kijken wat ik zelf, samen met de voedingscoach kan bereiken.

Ondertussen zijn wij alweer een half jaar verder en ben ik de nodige kilo’s al kwijt. Natuurlijk heeft goede voeding en veel beweging hier ook aan meegewerkt. Ik ben dan ook bijzonder blij dat ik dit nu al heb bereikt en wil dan ook zeker verder gaan om meer kilo;s kwijt te raken.