Glasservice

logo

Glasservice Schäfer

Glaszetter Amersfoort? Ja die is er zeker. Glasservice Schäfer is een goede en betrouwbare glaszetter in Amersfoort. Met ruim 15 jaar aan ervaring in nieuwbouw, renovaties en glasschades ben je bij Glasservice Schäfer verzekerd tegen prijs/kwaliteits verhouding.
Heeft je woning nog enkel glas? Je kan door glaszetter Amersfoort Glasservice Schäfer HR++ glas zetten, dit is dubbel glas. De voordelen van dubbel glas is dat het beter isolerend is. Wanneer je van enkel naar HR++ glas overstapt, verdien je binnen een aantal jaar je investering al terug met de kosten die je gaat besparen.
Kapotte kozijnen? Glaszetter Amersfoort Glasservice Schäfer maakt ook je kapotte kozijnen weer beter dan voorheen!glas

Mijn ervaring

Glaszetter Amersfoort Glasservice Schäfer is een uitstekend bedrijf die mijn gebroken en kapotte raam hebben gerenoveerd, op een betrouwbare en goede manier. Ik had van te voren vermeld dat ik ook kozijnen met de kleur zwart wilde. Het bedrijf heeft dit voor mij gerealiseerd en ik ben blij met het resultaat. Als je nieuwbouw, renovatie of glasschade hebt aan je huis, dan heb je bij glaszetter Amersfoort Glasservice Schäfer een uitstekend bedrijf. Zij helpen je perfect en de werknemers zijn heel vriendelijk!