Ik draag altijd floris van bommel riemen

floris van bommel riemen

Ik kan toch wel zeggen dat floris van bommel riemen mijn ultieme favoriet zijn. Ik heb er vrijwel altijd eentje om als ik naar mijn werk ga of gewoon in mijn vrije tijd met een jeans. Ik vind het toch iets mooier staan bij een pak om er eentje te dragen, het maakt de outfit echt af. Ze hebben heel veel verschillende soorten waardoor er altijd wel iets is dat bij jouw stijl en smaak past.

Groeiende collectiefloris van bommel riemen

Zelf heb ik voornamelijk veel donkere floris van bommel riemen omdat ik dit een stuk eleganter vind staan. Ik heb deze allemaal gekocht via dezelfde webshop, namelijk Van Bommel. Deze verkopen nog een hele hoop meer, waaronder veel schoenen. Ik kan mezelf inmiddels bijna wel een vaste klant noemen denk ik. Ik bestel er een aantal keer per jaar heel veel, zodat ik dan weer een flinke tijd vooruit kan. Doordat alles super lang mee gaat, moet ik wel zeggen dat mijn collectie echt aan het groeien is. Ik heb denk ik nu ongeveer 10 verschillende, al lijken sommige wel veel op elkaar. Ik wissel ze elke dag af, dus het is geen overbodige luxe. 

Top service

Ik vind het enorm fijn dat ik elke bestelling binnen no-time in huis heb. Of ik nu een bruiloft heb of belangrijke bespreking, ik weet zeker dat ik op tijd mijn nieuwe riem heb zodat ik die kan dragen. Echt een aanrader voor iedereen die van kwalitatief goede spullen houdt! Snel dus snel even een kijkje.