Petten bedrukken op een andere manier

goedkoop pet bedrukken

Petten bedrukken kent verschillende prijzen. Je kunt goedkoop pet bedrukken, maar ook voor een duurdere prijs. Dit hangt helemaal af van wat je wil bedrukken op de petten en hoeveel petten je zou willen bedrukken. Als het gaat om een kleinere logo of design dan betaal je uiteraard minder dan als je bijvoorbeeld een heel groot design kiest. Ook betaal je vaak een kleiner bedrag als je een groot aantal petten koopt.

Pet van hoofddeksel naar mode item

Een pet werd vroeger gebruikt als hoofddeksel. Dit werd vroeger vraag gedragen door arbeiders en kinderen. De pet was voornamelijk bedoelt voor de armere mensen. Vroeger werden hoeden gedragen door de rijke mensen. De mensen die wat armer waren en geen hoed konden betalen, kochten petten om zichzelf te beschermen tegen de zon. Ook werd de pet gedragen om het hoofd en de oren warm te houden in de winter.  Tegenwoordig wordt een pet steeds vaker gezien als fashionitem. De pet is niet meer bedoeld voor arme mensen. Het wordt gebruikt om een outfit af te maken of een bepaalde uitstraling naar buiten te brengen.

goedkoop pet bedrukken

Een leven zonder een pet

Er is een tijd geweest dat de pet bestond en het nauwelijks tot niet gedragen werd. In de jaren 80 en de jaren 90 keerde de pet langzaam weer terug. In deze tijd werd de pet niet meer gezien als een statusmiddel. Het was niet alleen bedoeld voor de arme mensen. De pet had een totaal nieuwe betekenis gekregen. De petten werden nu gebruikt tegen de zon. Ook werden de petjes gebruikt door sportteams. Zo kon je laten zien dat je van een bepaalde sportclub bent of dat je een bepaald sportteam steunt als een fan. De pet kwam terug met een schone lei.