Lekker een ontspannen massage Aalsmeer

Ik voel mij altijd zeer ontspannen wanneer ik naar huis ga na een lekkere massage Aalsmeer. Sinds een paar maanden ben ik erachter gekomen dat ik door een goede massage weer helemaal lekker in mijn vel zit. Vooral na een drukke periode op mijn werk is een massage een goede ontspanning voor mijn lichaam en geest. Vooral een shiatsu massage heeft zeer veel effect op mijn lijf. Door de speciale Japanse massagetechniek waar de masseur door middel van zijn of haar duimen druk uitoefent voel ik mij na deze behandeling weer als herboren.  massage Aalsmeer

Verschillende soorten massages

Natuurlijk kan je bij Sportmassage Uithoorn meerdere verschillende massages krijgen. Bijvoorbeeld:

 

  • Sportmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Shiatsu
  • Stoelmassage

Voor mij blijft de Shiatsu massage nog het beste, sinds ik deze massage al meerdere keren heb gehad heb ik zo goed als geen hoofdpijn meer. Kan mij er nu alweer op verheugen dat ik vanavond wederom een afspraak heb voor een massage.

Simone Wijnberg en haar partner/collega Olle den Boer hebben elkaar tijdens een opleiding Shiatsu ontmoet. Door de gezamenlijke interesse in gezondheid en alle vragen die zij de afgelopen jaren hebben gehad zijn zij Good4UGoods begonnen. Deze praktijk is aan huis, waarvan 2 praktijkruimtes, waarvan zich er één op de begane grond bevindt en een op de eerste verdieping.