We hebben heerlijk genoten in de sauna in Nijmegen

Sauna

Wilt u even tot rust komen en opwarmen in een sauna of luxe bad? Dan heb ik hier de perfecte optie voor u.

Genieten

Lees hier over een eigen ervaring

Laatst gingen mijn vriendinnen en ik een gezellig dagje op stap. Even alle stress loslaten en de rust nemen. We hadden eigenlijk niet echt een planning. Eerst waren we gezellig naar de stad gegaan en daarna bedachten we ons om even lekker te gaan ontspannen in de sauna. Alleen kwam het idee op het laatste moment. We dachten eigenlijk dat het te laat daarvoor was. Totdat we bij thermennijmegen.nl terecht kwamen. We konden er lekker spontaan en zonder afspraak naar toe gaan. Dat kwam dus wel goed uit.

Bij de sauna

Toen we daar terecht kwamen hadden we veel keuze uit activiteiten. We konden een rondje sauna, even ontspannen in het stoombad, een wellness behandeling of lekker ontspannen in de jacuzzi. En zo waren er nog veel meer opties. Uiteindelijk gingen vele activiteiten af, het was zo rustgevend.
Het hoogte punt was toch wel de afsluiting. We besloten namelijk om de dag af te sluiten met een heerlijke massage. We kwamen uit op de ontspanningsmassage. Dat is een echte aanrader! Het was het meest ontspannen activiteit die er was. We voelden ons na de dag erg ontspannen en zaten meteen wat lekkerder in onze vel. Het was ook heel fijn dat we ons geen zorgen hoefden te maken over de tijd aangezien het maar €0,12 cent per minuut kost. Zo hadden wij een rondje sauna (1,5uur) voor nog minder dan €10,80. Dat was ideaal voor ons. Wij allen waren zeer tevreden over de sauna en komen zeker weten vaker langs!

Ontspannen

Het is een echte aanrader als je even alle last van je schouders wilt en even een moment tot rust moet komen! Voor meer informatie bezoek dan even de website: https://thermennijmegen.nl/