Flat cap

De flat cap heren is een populaire pet die door veel verschillende mannen gedragen kan worden. Zo zie je steeds meer jongere mannen rond lopen in deze pet, maar ook oudere mensen kunnen ervoor kiezen een flat cap te dragen. De flat cap is een pet die dus volop in opkomst is. Ben jij op zoek naar een flat cap heren die ook nog eens een mooi prijskaartje heeft? Dan is het zeker aan te raden het aanbod te bekijken bij hatland. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie wollen Engelse pet, maar ook kun je kiezen voor andere varianten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een wat lichtere flat cap heren voor in de zomer? Kies dan voor een model dat van katoen is gemaakt.

 Een stoer uiterlijk

Een flat cap heren is een ideale pet wanneer jij als man zijnde op zoek bent naar het creëren van een stoere en hedendaagse outfit. Zo kun je een flat cap bijvoorbeeld combineren met mooie leren kleding, maar ook zijn er flat caps beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi model dat is gemaakt met een blokjes uitvoering of kies voor een model dat een streepjes uitvoering heeft.

 Vroeger

Vroeger droegen mannen alleen maar deze flat caps. Naast dat je op de website van hatland vandaag ook deze mannen flat caps kunt kopen, kun je ook kiezen uit een aanbod van flat caps voor vrouwen. Veel vrouwen kiezen er namelijk voor om te zorgen voor een pittigere en meer stoere uitstraling, en dat kan perfect door middel van de flat cap. Een flat cap is een pet die is gemaakt van diverse materialen. Wel zien we dat de wollen flat caps het meeste voorkomen en deze scoren dan ook erg goed.