Bedrijfspanden Breda

Ik was op zoek naar bedrijfspanden Breda en omstreken aangezien ik maar al te graag voor mezelf wilde beginnen met de kleding welke ik verkopen ga. Dit doe ik eigenlijk al wel een tijdje vanuit mijn woning, echter begint het nu wel heel erg te groeien waardoor ik genoodzaakt ben om een ruimte hiervoor te huren.

Door goed op het internet te zoeken in de hoop een geschikte pand te vinden ben ik terecht gekomen op de website van Sandship.nl. Dit bedrijf staat erom bekend wegens het verhuren of verkopen van bedrijfspanden in de regio van Breda, juist net waar ik naar op zoek ben!sandship-logo-blauw

Doordat ik eigenlijk al divers bedrijven had gezien bij hun op de website was ik enthousiast dat het toch echt ging gebeuren nu! Eerst moest ik dan wel een bezichtiging plannen maar na een telefonisch gesprek met dit bedrijf werd het mogelijk gemaakt dat ik drie panden achter mekaar kon bekijken. Dit is natuurlijk een stuk prettiger aangezien je zo alles goed met elkaar kan vergelijken. Al met al heb ik ervoor gekozen om er eerst goed over na te denken voordat ik een besluit zou nemen, echter had ik dit besluit binnen een dag al gemaakt!