The Travel Club

logo

Exclusieve reizen

Op elk gebied zijn exclusieve reizen mogelijk, daar verzekert The Travel Club je wel van. Miriam Shewnaik bereidt exclusieve reizen voor.
Ze verzorgt privé vakanties, zakenreizen en natuurlijk cruises. Exclusieve reizen worden geheel ingericht naar je wensen en behoeften, zodat je optimaal kan gaan genieten! Het maakt niet uit wat voor een reis je wilt maken, maar Miriam Shewnaik zorgt ervoor dwat er niets ontbreekt. Je kunt bij The Travel Club dus altijd terecht!
Een exclusieve reis boeken kan een behoorlijke taak zijn, wanneer je dit zelf uitvoert. Als je je wensen en behoefen verteld, gaat Miriam Shewnaik hier optimaal op inspelen. Ik laat de mogelijkheden zien en uit die mogelijkheden kan je kiezen voor de best passende vakantie voor jou. zonsondergang

Mijn ervaring

Ik wilde met mijn bedrijf een zakenreis maken naar Washington. Ik vertelde mijn wensen en behoeften aan Miriam Shewnaik en zij is hier optimaal op in gaan spelen. Ik vertelde bijvoorbeeld dat we in een duur en chique restaurant wilden eten.
De zakenreis was perfect en van begin tot eind uitgestippeld. Ik ben blij dat Miriam Shewnaik mij heeft geholpen voor het uitstippelen van mijn zakenreis. Ben je ook opzoek naar een exclusieve reis? Dan adviseer ik dat je ook Miriam Shewnaik The Travel Club exclusieve reizen benaderd!