Broeikassen van Kroonkas

logo-kroonkas

 

kasDe laatste tijd ben ik overgestapt op biologische producten. Wat ik zelf zo fijn vind aan biologische producten is dat er gewoon veel meer smaak aan zit en ik ook echt merk dat ik mij een stuk gezonder voel. Het enige nadeel van biologische producten vind ik de hoge prijs. Er komt meer werk bij kijken en daarom zijn deze vaak ook duurder.

Zelf verbouwen

Niet alle biologische producten kan ik zelf verbouwen, maar groente en fruit wel en dat bracht mij op een idee. Het leek mij een heel tof idee om broeikassen in de tuin te laten plaatsen, zodat ik mijn eigen groente en fruit kan gaan verbouwen.

Eigenlijk wilde ik twee broeikassen in mijn tuin hebben, maar het leek mij handig om maar met een broeikas te beginne. Stel dat ik het niks meer zou vinden dan had ik wel twee enorme broeikassen bij mij in de tuin.

Via het internet ben ik terecht gekomen bij Kroonkas. Het bedrijf is gespecialieerd in kassen en dus ook broeikassen. Met een kasbouwer heb ik een afspraak gemaakt om te kijken wat er mogelijk zou zijn.

De kasbouwer komt volgende week en ik ben benieuwd!