Wij gaan eerdaags verhuizen naar Leiden

verhuizen naar Leiden

Eerdaags gaan wij verhuizen naar Leiden. Best wel een spannende periode voor ons, want ik heb alleen maar in een dorp gewoond. Nu naar een grote stad, wat zowel voor mijn gezin als voor mijzelf een enorme stap was. Maar eentje die wij nu wel moesten nemen, anders moest mijn man elke dag meer dan 100 kilometer reizen. Omdat wij zo ver moesten rijden om bij ons nieuwe huis te komen, hebben wij besloten om een erkend verhuisbedrijf erbij te halen. Golden Hands is het geworden, aangezien wij hier alleen maar goede berichten over hebben gehoord. verhuizen naar Leiden

Heel erg spannend, verhuizen naar Leiden

Vorige week was onze grote dag aangebroken en kwam er een grote vrachtwagen voor rijden. Zowel onze kinderen als wij zelf, waren best wel zenuwachtig, wij laten nu wel ons vertrouwde stekkie achter ons. Natuurlijk staan wij open voor deze nieuwe uitdaging, maar eerst maar zien dat wij al onze spullen in het nieuwe huis krijgen.

Precies op de afgesproken tijd, kam de verhuiswagen van Golden Hands voorrijden. Meerdere verhuizers begonnen meteen aan de grote kast in onze kamer in te pakken. Niet veel later stond deze al stevig in de vrachtwagen. Na een paar uur was het zover en konden wij gaan verhuizen naar Leiden.