Onverwacht interieur: de magie van deuren

stalen deuren limburg

Of je bezig bent met je eigen project ontwikkelen of dat je juist je huis een ‘boost’ wil geven, deuren zijn van meer belang dan je misschien denkt. Veel mensen staan niet stil bij hoeveel een deur kan toevoegen aan een kamer, of juist een ruimte tekort doen. 

Als je in de Westerse wereld actief bent in het interieur design wereldje, dan ken je vast het fenomeen van stalen deuren wel. En dan niet de stalen deuren zonder enig karakter als een blok in een gang. Dit zijn stalen deuren Limburg die worden ontworpen door Heeroow, een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en advies geven van welke deur jij zoekt. 

stalen deuren limburg

Alle soorten en maten

De stalen deuren gemaakt door Heeroow zijn ontworpen met een ruime blik op de toekomst. Het is modern en toch heeft het karakter. Door het glas in de deuren en de verschillende patronen in de stalen deur heb je veel opties om je keuze uit te maken. 

Zo hebben zij vijf standaard modellen om mee te werken; de Helsinki, Epsom, Oslo, Rome en Washington. 

Doordat het afgewerkt is met zwart staal is het een accessoire voor in huis, maar het maakt een kamer juist niet klein. Dit komt door het glas dat is gebruikt tussen het staal, waardoor het de ruimte juist een ruime blik geeft.