Paasgeschenk personeel: de leukste ideeën voor pasen

paasgeschenk personeel

Paasgeschenk personeel: als jij jouw personeel wil verrassen met een presentje voor de paasdagen, zullen zij dat zeker weten waarderen. In dit stuk vertel ik je een paar van de leukste ideeën die je voor je personeel kunt bestellen. Na het lezen weet jij precies wat de opties zijn, en welke optie bij jou past.

paasgeschenk personeel

Een paaspakket geven aan jouw personeel

Een leuk idee is altijd een paaspakket. Daarin kun je bijvoorbeeld wijn doen, of bier, eieren van chocola of gelegd door een kip, fruit, andere levensmiddelen. Een pakket met chocola is ook altijd een doorslaand succes. Het is ook mogelijk een pakket te sturen met een volledig verzorgde paasbrunch voor jouw gewaardeerde personeel. Zo draag je echt bij aan hun feestdag, en dat wordt vast gewaardeerd. Zo’n pakket hoeft helemaal niet duur te zijn (ongeveer 10 euro minimaal), en kun je uitbouwen zo gek als je dat zelf wilt.

Een paaskaart geven aan je personeel

Een ander voorkomend presentje is een kaart. Een gepersonaliseerde kaart is wel leuk en persoonlijk, maar mensen vinden het ook altijd fijn om een tastbaar iets te krijgen waar ze iets mee kunnen. Daarom zou ik aanraden om een kaart te sturen bij het pakket dat je stuurt.