Veel geleerd van een cursus commerciële vaardigheden

salestopics-logo

Het is niet makkelijk om een bedrijf succesvol te maken. Voor mij was het een grote stap, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om mijn eigen bedrijf te gaan beginnen. Ondanks dat het een groot risico is ben ik wel heel erg tevreden met mijn plannen tot nu toe. Om wat meer commercieel te leren denken ga ik een cursus commerciële vaardigheden volgen.

Niet alleen een goed plan is belangrijk om een bedrijf of concept tot een succes te maken. Er zijn heel veel vaardigheden die belangrijk zijn en daarom leek het mij een goed idee om een cursus commerciële vaardigheden te gaan volgen. Op deze manier leer ik commerciëlere te denken en zo kan ik ervoor zorgen dat er aan alles is gedacht bij het opzetten van mijn bedrijf.

De cursus

sales-coachingDe persoon die de cursus heeft gegeven had heel veel ervaring en kennis. Al mijn vraagstukken heb ik doorgelopen en ik heb er hele zinvolle adviezen aan overgehouden. Na de training ben ik ook gelijk aan de slag gegaan met het opstellen van de belangrijkste punten.

Er moeten nog een aantal dingen geregeld worden, maar het begint steeds meer vorm te krijgen!