Zzp factoring

Debiteur

Ben jij opzoek naar een bedrijf die de Zzp factoring voor je regelt? Dan kan je nu meteen stoppen met zoeken want een beter bedrijf dan Finqle ga je niet vinden. Dit bedrijf werkt ontzettend snel voor een relatief lage prijs, wie wil dat nou niet?

Waarom Zzp factoring?

Het is heel makkelijk om uit te leggen waarom jij als zzp’er moet kiezen om je factoring te laten doen bij Finqle. Het is namelijk zo dat Finqle geen eisen stelt aan de bedrijfsgrootte, omzet of de factuurwaarde. Finqle financiert op debiteurniveau en is daardoor erg flexibel, het is bijvoorbeeld mogelijk om te sturen volgens de financieringsbehoefte per debiteur. Het is ook totaal niet verplicht om een debiteurenportfolio te laten zien/te sturen, dit kan gewoon per debiteur. Wanneer dit is gebeurd kan je heel simpel je facturen opsturen naar Finqle die ze vervolgens uitbetalen (minus de bedrijfskosten).

Zzp factoring

Over Finqle

Een van de grootste voordelen van Finqle is hoe ontzettend snel zij te werk gaan. Ik heb online gezocht naar reviews over de service en iedereen was verbaasd over de werksnelheid. Dit komt natuurlijk door het team van getrainde professionals die precies weten wat ze moeten doen en daar vervolgens razendsnel naar handelen. Wanneer je contact zoekt met het bedrijf wordt er altijd vlot opgenomen. De medewerkers zijn vriendelijk en altijd bereid om advies te geven. Verder kan je bij vragen ook altijd terecht bij de klantenafdeling. Finqle maakt altijd binnen 24 uur het bedrag van de gestuurde facturen over waardoor je nooit lang hoeft te wachten. Wanneer er onverwachts problemen zijn word je altijd netjes op de hoogte gehouden zodat je nooit op het eind voor vervelende verassingen komt te staan. Waarom zou je dus niet voor Finqle kiezen? Ik raad het iedereen aan om te proberen en je kan altijd op de site kijken voor verdere informatie.

ZZP