Burn-out therapie voor werknemers

stress

Begin je last te krijgen van een onprettig gevoel en voel je dat je in een sleur begint te raken? Wellicht heb je dan wel last van onderliggende klachten of ligt er een burn-out op de loer. Hiervoor biedt Happy Brainclinics Burn-out therapie voor werknemers. Iedereen wilt namelijk een leven leiden zonder stress. 

burn-out therapie werknemers

Een burn-out herkennen

Een burn-out herkennen wij van onszelf vaak veel te laat, terwijl van een burn-out af komen een heel proces is. Daarom is het juist zo belangrijk om er vroegtijdig bij te zijn of om de symptomen in je oren te knopen en eerlijk tegen jezelf te zijn wanneer je last begint te krijgen. Het begint namelijk vaak met lichamelijke moeheid, een uitgeput gevoel. Je kan je lastig concentreren, alles is te veel en je hebt moeite om dingen te onthouden of bij te houden. Daarnaast ben je sneller prikkelbaar, denk hierbij aan korte uitbarstingen tegen een collega of gezinslid. Je emoties worden sneller geactiveerd en je loopt meer te piekeren dan normaal.
Mocht je last hebben van bovenstaande symptomen en wil je eens een gesprek aangaan met ons om je wellicht hiervan af te helpen? Neem dan contact met ons op via de website.