Site survey

site survey

De slogan van het bedrijf is ‘Meten is weten’ en meten doen ze zeker. Door middel van een draadloze meting of site survey krijg je meer inzicht over het ophangen en configureren van draadloze apparaten.

Drie mogelijkheden van Site Survey

– Wifi meting op locatie: bij deze meting wordt gebruik gemaakt van tekeningen om te bepalen welke software wordt in geladen. Wanneer dit gebeurt is bepaald de software waar ze de access points zouden moeten plaatsen.

– Active site survey: bij deze meting komen er professionele vakmensen langs om te kijken of alles goed verloopt en dat er geen problemen zijn. Ook zorgen ze dan voor de juiste positie van de acces points zodat alles perfect verloopt.

– Nametingen: hierbij worden verschillende dingen gecheckt. Er wordt dan door de werknemers gecontroleerd of alle wensen en eisen zijn goedgekeurd en of er wat verandert moet worden. Verder volgt er nog een verificatie van de draadloze dekking van de voorspellende site survey. En als laatste kan een nameting controleren of de inrichting op dit moment goed genoeg is voor de vernieuwde inzichten.

site survey 1

Waarom hier je Site Survey?

Er werken alleen maar professionals bij dit bedrijf. Je hoeft dus niet bang te zijn dat alles fout gaat omdat de mensen niet weten wat ze doen. Een van de beste redenen om The Networkers te kiezen is omdat kwaliteit bij hun op een staat. Dit betekent dat ze doorgaan tot het volgens jou perfect is. De specialisten werken heel doelgericht waardoor de taak snel klaar is. Ook wordt je niet onverwachts overvallen met extreem hoge kosten. Kort Gezegd is dit dus een bedrijf met een uitstekende service voor scherpe prijzen, zeker een aanrader dus!

Als je vragen hebt over de diensten van the Networkers kan je altijd contact opnemen met het bedrijf of een kijkje nemen op de website. Succes alvast!