Lekker eten Nijmegen

Lekker eten Nijmegen? Reserveer bij Bistro Le Steak!
Als je lekker wilt eten raad ik je echt aan om eens bij hun te reserveren. Dit hebben wij afgelopen weekend gedaan en moet eerlijk zeggen dat dit enorm goed bevallen is. Al bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en naar onze tafel geleid, vanaf dat moment was het alleen maar genieten!

Ook bij het krijgen van de kaart weet ik in ieder geval zeker dat we hier een keuze kunnen maken! Ik moet wel zeggen dat ik het lastig vind om te kiezen aangezien er genoeg tussen zit wat ik lekker vind. Al met al heb ik gekozen voor de spare-ribs, deze schijnen erg lekker te zijn. Mijn vriend heeft gekozen voor een T-bone, deze is mij iet te groot maar absoluut niet duur.

Bij het krijgen van het eten waren we beide enthousiast. Mijn vriend had een groot stuk vlees op zijn bord en mijn bord zag je niet eens! Ik had veel spare-ribs op bord waardoor ik niet wist of dat ik het wel op zou krijgen. Uiteindelijk was ik sneller klaar met eten als dat mijn vriend was…. De spare-ribs smaakte enorm goed en de volgende keer bestel ik deze zeker weer!IMG_2562-1-217x300