Leuk idee, een oliebollenkraam huren

Ik zie je al denken, nu nog een oliebollenkraam huren? Ja waarom niet, een oliebol is op elk moment lekker om te eten. Zeker bij een groot feest is een oliebol lekker om te eten en helemaal wanneer je de oliebollen zelf hebt gebakken. Vaak staat de oliebollenkraam van Noorlander Oliebollen in de periode van april tot en met eind september op jaarmarkten en braderieën, seizoensmarkten en toeristenmarkten. Ik kan er dan niet voorbij lopen tot ik een oliebol heb gekocht en geproefd, zo lekker vind ik dat. Bij de Noorlander Oliebollen kan je de lekkerste oliebollen kopen, maar ook appelbeignets behoren tot de mogelijkheid.  oliebollenkraam huren

Lekkere oliebollen

Voor een groot familiefeest leek het ons een geweldig idee om een oliebollenkraam te huren. Niet de standaard hapjes zoals een bitterbal of frikandel, nee een eigen gebakken oliebol of appelbeignets. Natuurlijk hebben wij er wel voor gekozen voor het kant en klare beslag, zo weten wij zeker dat alle oliebollen lukken en dat deze ook nog lekker zijn.

De oliebollenkraan was een zeer geslaagde actie. Tijdens het feest hebben wij zeer veel positieve reacties gekregen. Zeker een idee om op een volgend feest weer gebruik te maken van de verhuur van deze oliebollenkraan.