Zeer geslaagd teamuitje in Amsterdam

teamuitje Amsterdam

Vorige week heb ik een super leuk teamuitje in Amsterdam gehad. Ons bedrijf had een dagje laten organiseren door VVC Adventure. Zodra je een kijkje op hun website neemt, dan zie je al een heleboel verschillende uitjes waaruit je kan kiezen. Ons bedrijf heeft deze keer voor een motorspektakel meerkamp gekozen. Deze bestaan alleen uit motorische activiteiten en duren ongeveer een uur. Maar er is ook de mogelijkheid om voor meerdere uren en activiteiten te kiezen. 

Het was een zeer gezellige, maar intensieve dag. Aan het einde van dit spektakel konden wij bij een barbecue aanschuiven. teamuitje Amsterdam

Ook op zoek naar een leuk teamuitje in Amsterdam?

Ben jij, of jouw bedrijf waar je werkt op zoek naar een leuke bezigheid, dan ben je ben VVC Adventure aan het juiste adres. via de website kan je zoveel leuke uitjes vinden, dat het best wel moeilijk is om hier een keuze uit te maken. Gelukkig is dat niet mij taak,maar kan ik gewon genieten van zo een bijzondere dag.

Ons bedrijf had gekozen voor een motor spektakel en deze was in zeer goede aarde gevallen. Wel moest iedereen in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, maar dat was geen enkel probleem. Het was een bijzonder leuk teamuitje in Amsterdam, zeker voor herhaling vatbaar.