Hielspoor

hielspoor

Pak je hielspoor aan met inlegzolen van Footlogics

Een hielspoor is een van de vervelendste voetklachten die er is. Naast dat het voor veel pijn zorgt, is het ongemak bij het lopen groot. Naar de huisarts gaan met een hielspoor is echter niet altijd nodig. Hoewel een hielspoor meestal vanzelf geneest, zijn er diverse mogelijkheden om zelf de klachten te verlichten.

Speciale zooltjes van Footlogics voor in de schoenen kunnen preventief helpen om te voorkomen dat een vervelende hielspoor kan ontstaan. Als je al een hielspoor hebt, kunnen ze helpen de alledaagse belastende schokken te dempen, waardoor minder pijn wordt ervaren.

hielspoor-fasciits-plantarisBij hielspoor bevelen we de Footlogics Comfort en Footlogics Casual inlegzolen aan. Beide varianten helpen bij het verbeteren van de houding van je voeten én de rest van je lichaam. Het voordeel van Footlogics inlegzolen is dat ze niet speciaal hoeven te worden aangemeten door een podoloog. Je kunt ze simpel vanuit huis bestellen en waar nodig thuis op maat knippen. Footlogics steunzolen zijn geschikt voor diverse soorten schoenen van damesschoenen tot laarzen en van wandelschoenen tot sportschoenen.

Naast inlegzolen voor hielsporen, heeft Footlogics ook voor andere voetklachten, bijvoorbeeld voor de diabetische voet of achillespeesblessures, gepaste inlegzolen in het assortiment.

Met Footlogics steunzolen wordt lopen weer aangenaam.