Verbeterde lokale vindbaarheid dankzij Regiopromotor

logo-regiopromotor

logo-regiopromotorPas geleden heb ik met mijn personeel een vergadering gehad waarin wij een aantal punten besproken hebben die verbeterd moeten worden. Een van de punten die werd aangekaart was de lokale vindbaarheid van de website. De persoon die de website onderhoud had namelijk gemerkt dat veel van de bezoekers op de website niet uit de regio kwamen. Het is voor ons wel belangrijk dat de lokale vindbaarheid van de website goed is, omdat wij veel in de regio werkzaam zijn.

Oplossing

Tijdens de vergadering is er ook gelijk een oplossing bedacht voor dit probleem. Het probleem zou aangepakt kunnen worden door een internet marketing bureau. Een collega van mij heeft een keer eerder met een internet marketing bureau gewerkt en daarom hebben wij haar de taak gegeven om hier achteraan te gaan.

De vergadering die wij erna hadden ging over de oplossingen. Mijn collega had “Regiopromotor” benadert en volgens die collega was dit het perfecte bedrijf. Na de presentatie hebben wij ervoor gekozen om de lokale vindbaarheid te laten verbeteren door Regiopromotor.

Er is al contact geweest met het bedrijf en wij zijn benieuwd of dit ons probleem gaat oplossen!