Zoekmachine marketing specialist

Lees hier over de zoekmachine marketing specialist Markant internet. De specialist kan je bedrijf of instelling vindbaar maken in de zoekmachines zoals Google. Hiervoor zijn twee oplossingen, SEO en SEA. Later in dit artikel meer daarover. Daarbij zorgt de zoekmachine marketing specialist dat diegene die iets zoekt daadwerkelijk op jouw internetadres klikt en naar je site gaat. Tevens zorgt Markant internet dat de bezoeker enige tijd op je site blijft, met meer sales of leads als gevolg. Lees hier dus alles over een internetsite die verkoopt. Uiteindelijk zul je de site met de hoge vindbaarheid terug verdienen, en jij kan zo’n site laten maken.

Een site maken is geen doe-het-zelf klusje

De zoekmachine marketing specialist maakt jouw site vindbaar. In het intro staat al SEA en SEO. SEA betekent search engine advertising, als je een zoekmachine zoals Google bekijkt, je typt iets in van ‘laptop kopen’ en dan zoeken, dan staan bovenaan de betaalde vermeldingen. De specialisten van Markant internet kunnen een betaalde vermelding in Google voor je regelen. SEO staat voor search engine optimization, het optimaliseren in de zoekmachines. Bovenaan staat de SEA, maar pal daaronder staan de sites met een goede SEO. Het gaat er dus om, staat je site hoog in Google.

Internetsites maken gaat door tot in ieder detail

Bij de zoekmachine marketing specialist Markant internet geven ze de site alle aandacht. Een klein detail, boven en onder een internetadres is ruimte voor een meta title en meta discription. Daar een pakkende tekst maakt het aantrekkelijk om op het internetadres te klikken. Wederom ‘laptop kopen’ dan zou daarboven kunnen staan ‘nieuwe en refurbished laptops’ als meta title. Onder het internetadres de meta discription ‘bekijk hier de laptops’ gevolgd door een opsomming van merken. Twee zaken; de vindbaarheid van de site en zorgen dat de klant er naartoe gaat, zijn bereikt. De navigatie maakt de site overzichtelijk, de klant zal op de site blijven, misschien nog een keer bezoeken.