Horeca werkschoenen voor in jouw restaurant?
Ben jij opzoek naar een nieuw paar horeca werkschoenen? Of zijn jouw oude horeca werkschoenen versleten en opgelopen. Dan moet je snel op zoek gaan naar een nieuw paar. Weet jij al waar je op moet letten bij het bestellen van nieuwe werkschoenen? Wij helpen je met tips en uitleg op met name veiligheidsmaatregelen voor werkschoenen die gebruikt worden in de keuken. Hiernaast is het natuurlijk ook wel leuk als je niet de hele tijd met blaren thuiskomt na het werken. Het model en de vorm van de schoen is ook belangrijk.
Wat zoek je?
Met werkschoenen is het belangrijk om te kijken naar de maat, vorm/model en veiligheidsklasse. Horeca werkschoenen moeten uiteraard van hoge kwaliteit zijn voor de veiligheid en uitstraling. Met veiligheidsklassen kun je kiezen uit S1, een simpele schoen met stalen neus geschikt voor droge werkomgevingen. S1P, wat hetzelfde is als S1 maar komt met de bescherming tegen scherpe voorwerpen/materialen. S2 is veiliger en geschikt voor vochtige werkomgevingen. S3 is hetzelfde als S2 maar komt met een stalen tussenzool voor extra protectie. Weet jij al of je op sneakers wil lopen of juist gewoon op normale werkschoenen? Er is genoeg om uit te kiezen!