Red Rag enkellaars

Mijn vorige Red Rag enkellaars welke ik droeg waren niet bepaald meer van kwaliteit waardoor ik genoodzaakt was om te zoeken naar nieuwe. Ik ben wel van mening dat ik graag weer hetzelfde paar schoenen wil hebben aangezien deze wel erg lekker zitten. Door op het internet te gaan zoeken ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Hier werd het in ieder geval duidelijk voor mij dat het wel degelijk mogelijk is om goede schoenen te dragen voor een betaalbare prijs.

logo-nl

Voorheen kocht ik altijd de wat goedkopere schoenen aangezien deze niet duur zijn en ik toch niet lang met schoenen loop voordat ik nieuwe koop. Helaas kon je er dan later achter dat je de voeten niet helpt door slechte schoenen te dragen. Ik ben vanaf dat moment dan ook gaan zoeken naar schoenen die mijn voeten ondersteunen, vandaar dat ik bij hun terecht ben gekomen.

De Red Rag schoenen zien er overigens erg leuk uit en niet te vergeten deze zijn alsnog betaalbaar! Vanaf het moment dat ik deze schoenen weer heb besteld weet ik maar al te goed dat ik deze schoenen heb gemist. Wil ook echt geen andere schoenen meer hebben dan deze!