Omscholingstrajecten

Ook als je al een tijd vastzit in een baan die je eigenlijk niet meer leuk vindt, is het niet te laat om je te laten omscholen en een opleiding te volgen voor een baan die je wel gelukkig maakt. Fabius Opleidingen is de grootste opleider van Nederland als het gaat om kantoor- en boekhoudopleidingen. Je hebt een ruime keuze uit opleidingen op financieel, commercieel of administratief gebied. Grote kans dat er een opleiding tussen zit, die uiteindelijk leidt tot een functie die jou leuk lijkt. Je hoeft niet meteen je huidige baan op te zeggen, want je volgt deze opleidingen 1 avond of 1 ochtend per week, zodat je deze opleiding naast je dagelijkse werkzaamheden kunt doen. 

Tijd om het roer om te gooien

Een baan die je gelukkig maakt is een van de belangrijkste dingen in het leven. Als je vastzit in een baan waar je het niet naar je zin hebt dan is de kans groot dat je ook buiten werk om niet goed in je vel zit. Tijd om het roer om te gooien en je te laten omscholen met een van de opleidingen van Fabius Opleidingen. Ga bijvoorbeeld voor de opleiding Administratief Medewerker om uiteindelijk in een veelzijdige functie terecht te komen waarbij je onmisbaar bent voor het bedrijf. Of volg de opleiding Basiskennis Boekhouden, waarbij je leert om te gaan met de financiële administratie van het bedrijf. Dit is een veelgevraagde opleiding onder werkgevers, omdat iedere organisatie financiële administratie voert. Dus het is met de opleidingen van Fabius Opleidingen ook mogelijk om je binnen het bedrijf te laten omscholen

Makkelijk omscholen bij Fabius Opleidingen

De opleidingen van Fabius Opleidingen duren tussen de 8 en 45 lessen, waarbij iedere les 3 uur duurt. Je volgt de lessen wekelijks op een ochtend of avond. Je hebt ruime keuze aan leslocaties, zodat er altijd wel een locatie bij jou in de buurt zit. Door een opleiding bij Fabius Opleidingen te volgen kun je je makkelijk laten omscholen, zonder daarvoor je hele planning om te hoeven gooien. Het is prima mogelijk om een opleiding naast je huidige bezigheden te volgen. Een mooie manier dus om uiteindelijk in een functie terecht te komen, die je wel leuk vindt.