Zeer tevreden over mijn bezoek aan het museum in Doesburg

LOGO-Museum-Lalique

Een aantal dagen geleden ging ik op het internet op zoek naar een mooi museum bij mij in de buurt ie kunstwerken tentoonstelt van bekende kunstenaars. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Musee Lalique mij het meeste aan. 

Een zeer overzichtelijke website en goede reviews 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een museum bij mij in de buurt die mooie kunst tentoonstelt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van museum Lalique in Doesburg mij het meeste aan. De website van dit kunstmuseum is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel informatie veo zowel het museum als de kunstwerken die het museum tentoonstelt. Op de website staat onder andere vermeld dat het museum kunstwerken tentoonstelt van de kunstenaar Chagall. Dit sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum-arrangement

Zeer tevreden over mijn bezoek en lekkere lunch

In het museum werd ik erg vriendelijk ontvangen en heb ik een erg uitgebreide rondleiding gekregen. Tijdens de rondleiding ontving ik erg veel informatie over de kunstwerken die het museum tentoonstelt. In het museum heb ik ook super lekker gelunched en daarom ben ik ook erg tevreden over mijn bezoek.