Handtas Liu Jo

Twee broers richtten in 1995 in Italië in de plaats Capri het merk Liu Jo op. Het merk staat voor elegantie en kwaliteit en dit zie je terug in de producten. Ze hebben een reeks accessoires in het assortiment, waaronder riemen, handschoenen, sjaals en portemonnee. Daarnaast zijn er verschillende soorten tassen verkrijgbaar, zoals rugzakken en schoudertassen. Maar je kunt ook kiezen voor een handtas van Liu Jo. Voor alle producten geldt dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn, gemaakt van mooie materialen met oog voor detail.

Elegantie en stijl

Het merk wil dat de handtas van Liu Jo elegantie uitstraalt, zodat de moderne jongedame of vrouw met stijl en klasse over straat gaat. De moderne zakenvrouw komt geheel tot haar recht met een handtas van Liu Jo. Behalve dat de tassen kwalitatief goed zijn en elegant ogen, zijn de tassen ook praktisch. Dit is ideaal voor de moderne vrouw die onderweg is of de dag aan het werk is. Je kunt bij The Little Green Bag tassen van Liu Jo vinden. Je vindt hier drie kleuren voor de handtas van Liu Jo.

Vakken en ritsen in de handtas

De handtas van Liu Jo op de site van The Little Green Bag wordt ook wel Shopping Bag genoemd. Je kunt de tas hier bestellen in crème, zwart of donkergrijs. Het materiaal van de tas is kunstleer en je kunt het hoofdvak afsluiten met een rits. Aan de voorzijde en achterzijde van de tas zitten allebei een open vak. Daarnaast zitten er nog twee kleinere vakjes in het hoofdvak van de tas. Eén daarvan is open, de ander kan afgesloten worden met een rits. De tas wordt geleverd met een schouderhengsel dat je van de tas kunt afhalen en kunt verstellen.