Kredietinformatie opvragen: zo doe je dat

Een samenwerking aangaan met een persoon, een bedrijf of een organisatie? In dit geval is het opvragen van kredietinformatie de beste oplossing: je creëert op deze manier heel snel en makkelijk vertrouwen. Kredietinformatie opvragen doe je altijd bij een externe partij en niet direct bij het bedrijf waar je mee gaat samenwerken. Je kunt gebruik maken van diverse mogelijkheden als het gaat om kredietinformatie. Wat levert deze informatie jou op en hoe gaat een externe partij als CMBK te werk? Dat lees je hier.

Dit is de inhoud van een kredietrapport

Kredietinformatie opvragen zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in het betaalgedrag van potentiële klanten. Je krijgt goede data en inzichten op het juiste moment, zodat je succesvolle klantrelaties opbouwt en onnodig risico’s voorkomt. Doordat je van tevoren weet met wie je zaken doet, zul je met veel meer zekerheid gaan ondernemen. Een kredietrapport biedt maximale zekerheid en krijg je inzicht in de financiële risico’s van een zakenrelatie. Actuele gegevens zoals betalingservaringen, jaarcijfers en eventuele insolventies staan allemaal in dit rapport. Weet vooraf waar je aan begint: vraag kredietinformatie aan.

Toegang tot miljoenen bedrijven

Je hebt zeer snel toegang tot kredietinformatie over meer dan 125 miljoen bedrijven. Het enige wat je hoeft te doen is een aanvraag indienen: je krijgt direct inzicht in de informatie van het betreffende bedrijf. Je kunt ook voor een kredietrapport op maat kiezen. Creëer zekerheid voor jezelf en ontdek hoe jij makkelijk en snel informatie opvraagt over je een potentiële zakenrelatie.