Waarom kiezen voor een groener bedrijventerrein

Met de hulp van BTL zorg je voor een groen bedrijventerrein. Een groen bedrijventerrein oogt aantrekkelijk, en dat is goed voor je bedrijf en de werknemers op en om het terrein. Met een groen bedrijventerrein zet je een stap in de goede richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien is een groene werkomgeving veiliger en prettiger en draagt het bij aan meer biodiversiteit en een schonere lucht. Een groen bedrijventerrein hoeft niet altijd een groot terrein te zijn, maar kan ook bijvoorbeeld gerealiseerd worden in de vorm van een daktuin of binnentuin of door gevelbeplanting.

Interne en externe voordelen van meer groen

Er zijn een hoop voordelen voor het overstappen naar een groen bedrijventerrein of überhaupt een groenere werkomgeving. Het zorgt namelijk voor een hoger concentratievermogen en een groene werkomgeving is een gezonde werkomgeving. Ook de productiviteit van werknemers wordt verhoogd, evenals de tevredenheid van de werknemers. Ook extern levert een groen bedrijventerrein voordelen op. Het imago zal verbeteren, zeker het duurzaamheidsimago. Daarnaast worden terreinen, kantoren en andere werklocaties aantrekkelijker door het groen.

Advies, realisatie en de boomdienst van BTL

BTL kan je helpen met een groen bedrijventerrein. Zij kunnen adviseren en realiseren op het gebied van groen, en kunnen helpen met hun bomendienst. De bomendienst adviseert over bomen, boomverzorging en ziektebestrijding in bomen. Met meer dan 50 jaar ervaring weet BTL op alle aspecten van groen te hulp te schieten. Hierbij worden innovatieve oplossingen geboden met het oog op de toekomst van onze planeet. De oplossingen zijn bedoeld om ook op de lange termijn hun kracht te behouden. Zo draagt BTL bij, samen met jouw bedrijf, aan een duurzamere toekomst.