Walkie talkies

Walkie talkies zijn draagbare toestellen om met elkaar te kunnen communiceren zonder daarbij gebruik te hoeven maken van een netwerk. We hebben het nu over eenvoudige portofoons waarvoor geen vergunning nodig is. Over een beperkte afstand is dit mogelijk met walkie talkies. Het voordeel is dat je met deze vergunningsvrije walkie talkies kosteloos kan communiceren met elkaar.

Wat houdt een beperkte afstand in?

Sommige fabrikanten beloven je een bereik van tien kilometer, maar in de praktijk klopt dit niet. Uit ervaring is gebleken dat in stedelijk gebied het bereik een paar straten is en in open gebied variërend tussen de vijfhonderd meter en een paar kilometer.

Waarvoor gebruik je walkie talkies?

Hieronder een lijst waarbij Walkie talkies gebruikt kunnen worden:

  • Bij outdoor activiteiten zoals bijvoorbeeld paintball
  • In de Horeca
  • door motorrijders
  • Voor recreatie (op wintersport bijvoorbeeld)
  • In grotere winkels
  • Door bedrijfshulpverlening (BHV)

Waar schaf ik walkie talkies aan?

Firecom is een veilig en vertrouwd adres en biedt daarnaast een uitstekende service.

Walkie talkies kan je daarom het beste bestellen bij Firecom. Zij zijn specialisten op dit gebied en hebben een breed assortiment aan portofoons en toebehoren. Firecom verkoopt diverse walkie talkies in allerlei prijsklassen, kleuren en merken. Voor alle toebehoren kan je ook bij hun terecht. Daarnaast hebben zij veel kennis en ervaring en kunnen je daardoor goed adviseren.

Contactinformatie Firecom

Als je vragen hebt of advies nodig hebt, bel dan met Firecom (085-4011980) of stuur een e-mail (info@firecom.nl) of je vul een contactformulier in op hun website (contact).