Mooi naambord voordeur besteld bij Unieknaambord.nl

uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

rvs-bordMijn vrouw vond het een leuk idee om een naambord naast de voordeur te hangen. Zelf vond ik het niet zo heel erg nodig, maar als zij dit wilde doen dan moest het wel een mooi naambord zijn. Samen met mijn vriendin ben ik daarom op zoek gegaan naar zo’n “naambord voordeur“.

Unieknaambord.nl

Samen met mijn vrouw ben ik het internet opgedoken om een mooi naambord te bestellen. Toen ik zocht naar “naambord voordeur” kreeg ik veel verschillende websites in beeld. Mijn oog viel op de website Unieknaambord.nl, omdat wij wel een uniek naambord zochten.

Op deze website werden heel erg veel verschillende naamborden aangeboden en dat beviel ons wel heel goed. Samen hebben wij een mooi naambord voor naast de voordeur uitgekozen. Wat ik leuk vond was dat je zelf heel erg makkelijk kan kiezen hoe groot je de letters wilt hebben en waar deze letters moeten staan.

Toen het bord af was hebben wij deze gelijk besteld. Gelukkig was het naambordje goed ingepakt, zodat deze niet kon beschadigen. Het naambordje heb ik dezelfde dag nog naast de voordeur gehangen.

Nu kan iedereen het huisnummer goed zien en iedereen kan zien dat ik er woon!