Vakantie retraite

Bent u toe aan een vakantie retraite?Heeft u het druk in uw hoofd? Hartenlicht heeft een stilte retraite waar u helemaal tot rust gaat komen. Ze willen u de weg wijzen naar je eigen oorspronkelijke pad.  De stilte retraite is voor iedereen. Al sinds 2000 geeft Hartenlicht in de zomer en kerstvakanties een retraite. De deelnemers zijn vaak toe aan een ontspannende vakantie, en Hartenlicht kan dit precies vervullen.  Door de stilte, meditaties, de yoga en de mindfulness oefening ontwikkelt u groei en verdieping.

Een vakantie retraite van Hartenlicht

Afgelopen jaar was een erg gestrest jaar voor mij, ik heb het zwaar gehad door mijn werk. Ik was toe aan een welverdiende vakantie. Ik was niet opzoek naar een normale vakantie, ik had rust nodig. Hiervoor ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die vakanties regelt waar ontspanning en rust gegarandeerd wordt. Ik kwam uit bij Hartenlicht een bedrijf dat vakanties regelt, de vakanties werken bij veel mensen goed en worden als retraite vakanties gezien. Ik was erg geïnteresseerd. Uiteindelijk ben in met hun mee op vakantie gegaan en heb ik de rust die ik zocht gevonden, ik zit nu veel beter in mijn vel.

Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Hartenlicht en wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of neem een kijkje op de website.